Viva Espagne!

Onafhankelijk of autonoom, elke regio in het zonnige Spanje heeft eigen karakter.

Zo ook onze nieuwe tennislocaties!

Je zou zeggen: Wat hebben ze gemeen? En wat zijn de verschillen? Goede vraag. Eén ligt midden in de prachtige stad Valencia, aan het Turia Park. Met het moderne ‘Ciudad de las Artes y las Ciencias’ en de gezellige historische ‘oude’ stad. De ander wat noordelijker aan de multi-sportieve ‘Costa Brava’, een budgetlocatie met veel extra’s. En eentje in Alicante, waar de zon altijd lijkt te schijnen en met veel mogelijkheden op de club en daar buiten.

Al onze locaties hebben één ding gemeen, ze liggen allemaal aan de zee. Zo fijn!

Tennis +Weken

Clubdeal

‘Wat een goede deal zeg, die Clubdeal!’ Best wel hé, mompelde ik terug terwijl ik druk m’n restaurantjes-archief doorspitte voor een leuke reservering die avond. De woorden van de avond daarvoor tijdens de gezellige welkomstborrel in de historische stad galmden nog na in m’n hoofd: ‘We verwachten er veel van!’ Ondertussen keek ik even snel om me heen om te polsen of iedereen het naar z’n zin had en keek recht in de ogen van degene die daarnet tegen me gepraat had en die enthousiast doorkletste: ‘Lekker getraind man! Fijne banen, leuke trainers en wat is het leuk hier!!’ Ik lachte opgelucht terwijl de enthousiasteling de zweetdruppels wegveegde met een kek tennishanddoekje. Er liep een groepje langs die vrolijk riepen ‘Hear hear’.
Het was tijd om het aantal voor de fietstour te verzamelen want onze local gids stond te trappelen om ons het fijne Valencia te laten zien. De week wisselde af met dagelijkse trainingen, stads-, park- en strand activiteiten, met elke dag een ander lollig local restaurantje, als een echte Tennis +Week. Tijdens de afsluitborrel liep ik in een omhelzing; ‘Deze week heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen, topweek, wat een toppers, bedankt!’ Ik sloot mijn ogen en voelde de warmte van het Valenciaanse zonnetje.
Topdeal die Clubdeal!

Tennis +Week

Caketobe_topper

Goede zin!

Dit is niet alleen een oproep voor nieuwe samenwerkingen. Niet alleen met partners verder bouwen om onder de Spaanse zon een boost te geven aan jouw tennisspel. Of het organiseren van wervelende workshops, machtige Masterclasses en inspirerende lezingen met thema’s als ‘Fictie Schrijven’, ‘Food & Bewegen’ en ‘Detox’. Deelnemers in beweging krijgen en weten te boeien. Nee, dat niet alleen.
Want we wensen iedereen een fris & vrolijk nieuw jaar met vooral goede gezondheid, goede zin en geluk! Met compassie, moed, lol, verbinding & samenwerking. Verdraagzaamheid, plezier in wat je doet én een beetje mazzel!
Laat er daarbij veel goede initiatieven zijn als ‘IEDER1’ optochten, happy ‘Prides’ en ook weer een ‘Serious Request’ waarbij iedereen, nagellakkend of niet, samen in actie komt voor een goed doel.
En een nieuw jaar met een paar hele leuke Tennis- en Valencia +Weken. Yeah!
We hebben er alvast zin in,
Feliz 2017 !!